"Jangan menghina biar di hina kerana sehina-hina orang yang dihina lebih hina yang menghina"

MUTAKHIR

.

Saturday, November 15, 2008

Wong Ah Beng Punya Survey...

Sebuah Kajian di Pusat Membelibelah
Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling bolehdilihati di pusat2 membeli belah di tanah ayer..

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja.Tiada menunjukkan public affection yangberlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun.Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikithensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka maukasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyummanis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.

Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkat laku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya pasat looo..no komen..

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besarkemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi inis uka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamaikelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik kalumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan adahappy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun"I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakanbahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidaklasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuk lahlu punya dada tanya selera ada lalu ka? Tatau apa mau cakap lagi woo..

No comments: