"Jangan menghina biar di hina kerana sehina-hina orang yang dihina lebih hina yang menghina"

MUTAKHIR

.

Monday, July 13, 2009

Ijtimak Malaysia 2009 Part 3


12 comments:

Kejayaan Pasti Ada.... said...

salam saudara mki yg dikasihi...
ana begitu teringin bertemu dgn saudara. semasa ijtimak tabligh pada hari yg terakhir ana ada bertemu dgn saudara tapi ketika itu program sedang berjalan. ana harap saudara mki boleh berhubung dgn ana melalui email ana manansaad@yahoo.com @ laman wed ana manansaad.blogspot.com..tq

ctredzuan said...

salam wrt.. gambar yg sangat2 cantik, nampak jelas dan kemas, bersih je tempah ijtima' kan.. kittun ambil sendiri ke? ppuan boleh masuk ke sana ke?

KiTTuN said...

Salamz ct, semua gambar2 ini dr camera saya sendiri. Kenapa tidak saya boleh masuk kesana dan sertai majlis ijtimak itu? Semua lelaki boleh join ijtimak.

ctredzuan said...

bukan.. maksud ct kittun ni ppuan kan, err.. ke salah.. alamak, silap org ke

KiTTuN said...

Ppuan x sesuai utk masuk kesana. Majlis disertai oleh golongan lelaki sahaja. Utk mengetahui keadaan lebih lanjut cik ct boleh ajak mahram kuar masturat 3 hari disusuli 15 hari kemudian 40 hari IPB. InsyaALLAH cik ct akan lebih faham lagi.

P/s: BLOG KiTTuN mempunyai 2 mahram lelaki mengawasi aktiviti cyber KiTTuN. Kamilah yg menyertai majlis ijtimak tempohari.

ctredzuan said...

haa.. yg tu lah saya maksudkan, saya fhm ijtima' ni utk lelaki shj sbb suami saya pun berkampung di sana dr 9-12, cuma saya tanya awal2 tu - gambar ni cantik, siapa yg ambil, ummu kittun ke, sbb yg saya kenal cuma ummu kittun shj, huhu.. maaf yea salah fhm nampaknyea..

blog di awasi 2 mahram tu barulah soalan yg betul terjawap.fyi saya suka sangat2 join nussrah masturat,majlis2 ilmu mcm ni bagus utk golongan perempuan.

KiTTuN said...

CT,
Oh yer ke suami puan ada di medan ijtimak tempohari. Ana tak kenal suami puan yang mana satu. Malam markaz dia selalu hadir tak?
Suami puan marhalah mana yer di kota bharu ? Setiap minggu puan ikuti taklim mingguan dimana ?

Mat Khairil Bin Mohamed said...

masyaAllah ...oooo mcm tu rupanya keadaan kat dlm khemah elders dan maulana.. oooo... subhanallah.. rindu r kat tapak istimak ni..huhu

Mat Khairil Bin Mohamed said...

masyaAllah ...oooo mcm tu rupanya keadaan kat dlm khemah elders dan maulana.. oooo... subhanallah.. rindu r kat tapak istimak ni..huhu

ctredzuan said...

di ijtima' haritu hb saya di khemah besut,mlm markaz di dusun raja, kbharu, setiap minggu kekadang skip taa'lim tp kerap di sekitar wakaf bharu - kutan shj.sbb kami tinggal area ni. mahram kittun ni pula area mana yea? ayah mertua saya syura' besut

KiTTuN said...

Ana di marhalah cempaka. Malam markaz di dusun raja juga. Yg mana satu hb ante, mungkin ana terlepas pandang sebab ramai org disana. Ana tiap mlm markaz ada disana. Errrgg.. anak syura Besut siapa gerangan bapa mentuanya. Mana tau ana kenal :D.

Ahliahnizam said...

Assalammualaikum wrt wbt,
Salam taaruf dari masturat Kuching, Sarawak :)

http://www.ahliahnizam.blogspot.com